Positive tanker i mit køkken

Forårs fødder

Nu når foråret er på vej, er det også tid til at pakke vinterskoene væk og finde nogle lettere udgaver frem – eller måske endda forkæle sig selv, med et nyt par sko til foråret? 😀 Abelone er en butik, fysisk såvel som online, der har skabt et univers af lækkert design, i høj kvalitet. Hos Abelone kan man finde en masse lækre sko, tøj og accessories online. De forhandler f.eks. lækre sko fra mærket Bronx, som kan findes online her. På kollagerne herunder har jeg samlet mine sko-favoritter, som ville gøre forårs fødderne fine og lidt andet godt 😛

Skærmbillede 2015-04-15 kl. 21.56.26

Hvor fed er denne kjole lige? Ej, jeg elsker alt med sjove mønstre! I husker måske min ananas jumpsuit? 😛 Til sådan en fed kjole kunne man både have et par klassiske Birkenstocks (som også er rigtig sunde at gå i) eller et par fede slippers på til.Skærmbillede 2015-04-15 kl. 21.57.29

Mere mønster; her i partisan varianten! Denne skjorte kunne styles med et på læder leggings og et par læder espadrilles. Mønster + læder + læder = rigtig godt 😉 Tingene på begge kollager er alle fundet på Abelones online shop, som i finder lige her.

Nu vil jeg smutte i seng! Det har godt nok være en lang dag.
– Amalie. 

Sponsoreret1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Positive tanker i mit køkken