Forårs fødder

Outfit

Det er lang tid siden jeg har vist et outfit her på bloggen, men det gode vejr gør det jo også lidt nemmere at tage nogle finere outfits på. Når det er koldt gemmer jeg mig gerne i store trøjer og varme sokker 😀 I dag får min kæreste og jeg besøg af familien, faktisk om en halv time, for at fejre min kærestes fødselsdag (lidt forsinket, det var d. 27/2) – så vi har været i fuld sving i køkkenet siden kl. 08 i morges 😛

DSC_0419 DSC_0432

Dagens outfit: Cardigan fra Zanca Sonne (modellen hedder Mynte, den er udsolgt online – men kontakt dem og hør om de har flere i butikken. Det var der jeg købte min 🙂 De er rigtig gode til at svare på deres facebook side.) Top fra vila, gemacher fra H&M og sko/sutsko fra spanien. DSC_0436

Der er glimmer i cardiganen og så er den vildt blød – jeg er helt vild med den! Og så får i også lige et kig til mine beskidte sko, men de er altså dejlige at tøffe rundt i 😉DSC_0439Dagens armcandy: Armbånd fra Louis Vuitton, tyndt armbånd fra Maanesten, elastikken ved jeg er købt i Nørregaard på Strøget, men ved ikke hvad mærket er – jeg har fået den af en veninde 🙂 V-ring fra Maanesten og den anden ring er fra Dyrberg/Kern.DSC_0442

Her er dækket op til familien og nu glæder jeg mig til varm kakao og boller 😀

– Amalie. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs fødder