Under 200

What is in my bag

I ligger helt sikkert søvnløse hver evig eneste nat, fordi i ikke ved hvad jeg render rundt med i min taske – men det skal stoppe nu, for i dette indlæg får i et kig i min taske og hvad jeg altid har med mig rundt 😛 Ej, jeg synes bare sådan nogle indlæg er hyggelige at læse og det er altså lidt sjovt, at der er nogle ting man bare nødt til at have med rundt – og andre kan man sagtens undvære. Og det er jo vidt forskelligt hvad man har i sin taske – flere af mine veninder har altid tyggegummi på sig, det har jeg f.eks. virkelig sjældent. Nå, men her er altså et kig i min taske og de ting jeg altid har med mig rundt.

whatisinmybag

  1. Vand: jeg HADER at være tørstig – derfor har jeg altid mit eget vand med rundt, gerne så koldt som muligt.
  2. Makeup-takse: det er meget forskelligt hvad jeg har med af makeup – men jeg har altid en neglefil, en læbestift og en lipliner.
  3. Pung: det tror jeg de fleste har.
  4. Håndcreme: jeg kan ikke klare når mine hænder er tørre, jeg kan slet ikke koncentrere mig – derfor er håndcreme et must.
  5. Nøgler: ellers kan jeg jo ikke komme hjem igen 😉
  6. Høretelefoner: når jeg er alene hører jeg altid musik eller Mads og Monopolet, så går tiden meget hurtigere.
  7. Hårelastik: hvis jeg ikke har en i håret, har jeg helt sikkert en i tasken.
  8. Solbriller: Det er godt nok ikke altid – for når det er overskyet er det lidt fjollet, men så snart det er godt vejr, er mine solbriller med mig rundt.
  9. Mobil: insta, musik, podcast, kamera – i kender det selv 😛

Fortæl gerne hvad i har i tasken i kommentarfeltet – har i det samme som mig eller noget helt andet?
– Amalie. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under 200