Yesterday

Dessert til morgenmad #FFF

Jeg elsker virkelig morgenmad – når jeg ligger mig i seng om aftenen, så glæder jeg mig altid til at jeg skal have morgenmad, dagen efter. Jeg er også altid sulten lige når jeg vågner, jeg skal have mad inden for det første kvarter ellers bliver jeg nærmest dårlig. Da jeg var yngre var jeg næsten aldrig sulten om morgenen – det kan jeg slet ikke forstå nu!

Denne morgenmad kommer ind under min serie af sund og hurtigt mad: Fit Fast Food (#FFF) – det tager ikke mange minutter at lave og så så kunne det lige så godt serveres som en frisk dessert – og at starte dagen ud med dessert, er altså ikke det værste!

Dessert Morgenmad

  • 3 dl. Yoggi Vanilje yoghurt
  • 1 pink lady æble – skåret i stykker.

I denne morgenmad er der ca. 250 kcal. Og den holder mig mæt i tre timers tid.

11257598_10206358745025617_260592630_n

Jeg drikker altid et stort glas isvand til min morgenmad – det er den perfekte start på dagen 🙂
11124218_10206358731505279_15754689_nDet er denne yoghurt jeg spiser – den er sødet med stevia, hvilket jeg er kæmpe fan af, da stevia er naturens eget sødemiddel modsat aspartam, som er kunstigt fremstillet. 

– Amalie. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterday