Dessert til morgenmad #FFF

En god start

I går havde jeg sådan en dag, hvor jeg skulle lave alt muligt men endte med at bruge alt for meget tid på facebook/instagram/youtube og alt for lidt til på min eksamens opgave! Imorgen er der to uger til at jeg skal aflevere den – så jeg skal virkelig til at tage mig sammen. Derfor griber jeg dagen i dag, lidt anderledes an – jeg har netop spist min morgenmad og nu har jeg så sat en halv time af til at kigge på diverse socialemedier og lidt online shopping, inden jeg tager ned og træner; derefter står den på intensiv opgaveskrivning. En ret god plan hvis jeg selv skal sige det. I dette indlæg har jeg lavet to kollager, henholdsvis en der består af tøj fra webshoppen Bruun Bruun og en anden med bolig-wanties fra HeyMay som blandt andet forhandler de populære Muuto Dots knager.

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 09.41.15

Lige pt. er jeg lidt træt af min gardarobe – jeg har rigtig mange lyse farver og en masse mønstre (det elsker jeg) men lige i øjeblikket har jeg lyst til at have nogle mere simple outfits, med fede detaljer. Ovenstående outfit ville jeg f.eks. elske at have på! Jeg må ud og anskaffe mig noget mere sort tøj, det har jeg næsten ikke noget af. Alle items er fundet på bruun-bruun.dk

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 09.35.34

Hos heymay.dk kan man finde så mange lækre bolig-wanties. Jeg er vild med Kähler – men jeg har ikke fået anskaffet mig en vase derfra, endnu 😉 Nederst på kollagen ser i en smuk lyskæde jeg har drømt om længe, den er fra Happy Lights og kan i lige forestille jer hvor hyggelig den ville være i soveværelset? Og så selvfølgelig en smuk plakat, en hyldest den den dejligeste by jeg kender. Hvis i får lyst til at købe noget af det til mig, så skal i være mere en velkomne 😉

– Amalie.

Sponsoreret1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dessert til morgenmad #FFF