It's all about the nails

Noget der irriterer mig

Sidste uge gik det ikke så godt med træning og sundheden – så jeg havde glædet mig til mandag; en ny uge og en ny start, hvor jeg kunne komme ind i min gode rytme som jeg plejer! Og hvad sker der så? Jeg vågner op, med SÅ ondt i halsen og helt svag i kroppen. Åh helt ærligt! Vi har intet mad i huset, så min morgenmad blev chokopops med mælk, jeps, super sund start. Jeg har drukket spandevis af the med honning og så har jeg spist et fed råt hvidløg! Fordi jeg læste det skulle hjælpe – ej hold nu op, det smagte forfærdeligt! Jeg græd nærmest fordi det var så stærkt!

Det var bare slet ikke sådan jeg have forventet min mandag skulle være og det er bare så irriterende, når jeg lige var topmotiveret til at træne. Men igen, jeg er kun et menneske og en dag eller to i sengen ændre selvfølgelig ikke på min form – det er langt vigtigere at lytte til sin krop end at presse sig selv unødvendigt.

Imorgen skal jeg synge koncert med mit kor og jeg har en solo, så jeg håber virkelig min hals kan blive god til imorgen; hvis i har nogle gode råd mod ondt i halsen, så modtages de med kyshånd!

Lige nu ligger jeg bare og stalker instagram og hører Ukendt Kunster, selvom jeg burde skrive på min eksamensopgave. Hvis i kender nogle gode instagram-profiler, så let me know.

tumblr_inline_mjelifveum1qz4rgp_zpsf9c6aef5

tumblr_mtt0rucnyc1ql5yr7o2_250

Jeg håber jeres mandag er bedre end min 😛
– Amalie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's all about the nails