Fit Fast Food: Tomatsuppe

Furniture dreams

Simone har netop givet hendes lejlighed en lækker makeover og jeg er så misundelig! Kender i det, når man bare er utilfreds med alt i sit hjem/værelse, lige pludselig? Sådan har jeg det, jeg trænger virkelig til noget nyt! Jeg har alt for mange nipsting stående fremme og jeg føler det skaber uro i mit hjem. Jeg har brug for færre, men bedre ting 😛 Jeg vil gerne begynde at kæle for detaljen, i stedet for bare at have en masse ligegyldige nips. En idé kan f.eks. være et par bordben fra HAY, selvom det kan lyde fjollet at købe bordben, er det noget der kan ændre udtrykket på dit bord og gøre dig mere tilfreds med dit hjem. Køb HAY’s Loop bukkeben her. Bordbenene har jeg fundet i wepshoppen Rosborgshop.dk, som har en masse lækre møbler og bolig tilbehør. Her er nogle af mine wanties fra siden. Et kæmpe plus ved denne onlineshop er, at de har fri fragt i hele landet, samt pris match.

HOME? Spejl ? Lysestage ? Ur ?

Som jeg har nævnt før, er jeg blevet mere simpel i min stil når det kommer til tøj og dette gælder også indretning. Jeg synes de tre overstående items er super fede, men uden at være forstyrende for roen i hjemmet.

MAKEUP? Makeup organiser ?

Denne makeup organiser synes jeg bare er super smart, for lige nu har jeg ikke specielt meget styr på min makeup 😛

Sponsoreret1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit Fast Food: Tomatsuppe