I'M BACK!

Lørdags-sofa-shopping

Dette indlæg har være planlagt i et længere stykke tid, men jeg har af gode grunde ikke kunne udgive det, før nu; og selvom det er lidt forsinket, er det faktisk perfekt timing. Jeg vil nemlig tippe jer om en online livsstilsbutik, der hedder Blossom.dk. Det er en onlineshop der forhandler tøj, tasker, smykker, møbler, tilbehør til boligen – alt hvad et pigehjerte kan drømme om. Blossom.dk er desuden forhandler af Bloomingville. Det heldige ved at jeg først kan udgive indlægget idag er: at Blossom.dk fejrer 3-års fødselsdag i dag, og det betyder at de giver 20% på udvalgte items fra deres webshop fra kl. 15 i dag, d. 29/8! Herunder har jeg samlet et par at mine favoritter fra webshoppen – så kan i måske gøre lidt lørdags-sofa-shopping.

skjorte

? Skjorte her ? Taske  ?

Jeg har seriøst brug for en weekend-taske, og denne fra Day Birger et Mikkelsen kunne være et godt bud. Især her til studiestart har jeg brug for en taske der både kan rumme computer, bøger og træningstøj.
tilbehør

? Lampe Tromborg værtindesæt ? Ring ?

Det kan være svært at finde på en værtindegave, når din veninde inviterer på visit – men dette sæbe og body lotion sæt, fra Tromborg, ville være den perfekte værtinde gave.

KBH

? Trianglen ? København ?

Når jeg skriver at Blossom.dk har alt hvad man kan drømme om, så mener jeg det. De forhandler også plakater, her er mine to favoritter – begge portrætterer selvfølgelig København, på hver sin måde.

Sponsoreret1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M BACK!