Ny uge nye muligheder

Vild med rullekraver

Jeg er vild med rullekraver; det er den perfekte efterårs beklædning! Jeg har kun to, men jeg vil gerne have flere, her til de kolde tider. Jeg kunne skrive en lang smøre om hvordan de både kan bruges til hverdag og fest, men det er jo ingen nyhed, så i slipper.

KYSDe to rullekraver jeg har, ser i på billderne, hvor der bestemt ikke er sparet på kysmunden 😉 I kan finde direkte link til begge rullekraver herunder, samt et par andre rullekraver jeg gerne vil have 🙂BIKBOK

? SORT ? CREME ?
GINA

? GRØNGRÅ ? GRÅ ?

Hvad er et mushave i jeres efterårs garderobe?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny uge nye muligheder