PI-CPH

Smukkere hud

Sidste år stoppede jeg på p-piller, og som mange af jer sikkert ved, kan brugen af p-piller og uren hud hænge sammen. Da jeg stoppede begyndte min hud at slå ud; jeg blev både rød i huden og fik urenheder. Min hud har aldrig været den flotteste, men det gik tydeligt ned af bakke, efter jeg stoppede på p-piller. Jeg tænkte at jeg blot skulle give det lidt tid, og så ville mine hormoner falde på plads; men det seneste år er det gået meget op og ned. I august denne sommer, var min hud rigtig slem og derfor valgte jeg at sætte hårdt ind – det har vist sig at være for hårdt: jeg har brugt mange forskellige produkter, skrubbet og brugt mange ansigtsmasker og det har faktisk kun forværret min hud, men det vidste jeg ikke.

I torsdags var jeg på besøg hos klinik Smukkere.nu og få lavet en ansigtsbehandling. Jeg blev behandlet af Katrine, som er indehaver af klinikken, og hun gav mig simpelthen så mange gode råd! Det bedste jeg nogensinde har gjort for min hud, er at besøge klinik smukkere.nu. Katrine fortalte mig at jeg har behandlet min hud alt for hårdt, og det er helt rigtigt! Hun vejledte mig til hvilke produkter jeg skal bruge for at hjælpe min hud – og det viste sig, at min hun er meget sart og jeg derfor skal have nogle produkter til sart hud – det havde jeg aldrig troet! Jeg har altid tænkt at det var godt hvis en skin tonic sveg – men det er det åbenbart ikke.

DARPHIN

Dette er produkterne Katrine rådgav mig til at bruge. Efter jeg er startet på dem, er min hud allerede blevet meget pænere – jeg glæder mig virkelig til at hvordan den bliver fremover. Jeg har taget et før-billede, jeg ved ikke om jeg er modig nok til at vise jer det – men i skal nok få lov, til at se et efter-billede.

1: En toner, som jeg bruger efter rensemælken, til at lukke mine pore (efter brugen af rensemælk.)
2: En rensemælk, som jeg bruger til at rense min hud for makeup.
3: En ansigtscreme – de tre første produkter skal jeg bruge både morgen og aften.
4: En spot behandler, som jeg kan bruge direkte på urenheder – flere gange om dagen hvis jeg har behov.
5: Er en ansigstscrub, den skal jeg bruge et par gange om ugen i badet.

Katrine fortalte mig desuden at det er en fordel at bruge produkter fra samme serie, da de arbejder sammen. Hun gav mig desuden disse råd:

  • Tryk aldrig urenheder selv! Hvis det er nødvendigt, skal man have papir om fingrene.
  • Spis fiskeolie og zinkpiller, det hjælper huden med at blive smuk indefra. Zinkpillen skal tages om aftenen, da den arbejder bedst natten over. Doseringen kan du få vejledning til på dit apotek – ellers så snak med din læge.
  • Brug mineral makeup. Jeg købte en pudder fra Glominerals, samt en makeup pensel.
  • Afsprit din pensel en gang om ugen.

Dette er de råd jeg har fået – men husk at alles hud er forskellig og derfor vil jeg klart anbefale jer at tage et smut forbi smukkere.nu og blive vejledt i hvad der er bedst for netop din hud. Min fejl har ligget i, at jeg troede jeg vidste bedst selv, men det gjorde jeg bestemt ikke – jeg har kun forværret min hud. Allerede 3 dage efter mit besøg hos smukkere.nu, er min hud meget flottere end den har været længe. Jeg fik simpelthen sådan en god vejledning og behandling. Udover produkterne, købte jeg også et kurforløb med ansigtsbehandling, så jeg skal derhen tre gange endnu og få ordnet min hud og blive vejledt. Jeg glæder mig allerede; stemningen i klinikken er simpelthen fantastisk, varm og meget afslappende.

Det bedste jeg har gjort for min hud er at besøge smukkere.nu!
I kan finde smukkere.nu på deres hjemmeside og facebook side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PI-CPH