Smukkere hud

Spis dessert hver dag

Jeg spiser dessert HVER aften, efter jeg har spist aftenmad.

Jep, du læste rigtigt! 😉

Har du en sød tand der melder sig om aftenen eller får cravings, fordi du anstrenger dig for at holde dig fra sukker? Så spist en lille aftensnack efter din aftensmad.

image

Det handler bare om at vælge sin mad med omtanke. Det er klart at du ikke skal kaste dig over en pose bland selv slik hver aften, men 25 g 80% mørk chokolade kan du roligt tage et stykke af til din aften kaffe/the, for at stille cravings eller for hyggens skyld. Personligt kan jeg godt lide at føle mig mæt, da det giver mig en dejlig afslappet følelse når jeg skal sove. Derfor spiser jeg hver aften en portion vanilje skyr med lidt bær på. Proteinet fra skyr optager kroppen langsom, så på denne måde får min krop noget protein at arbejde med henover natten, som bl.a. hjælper til at vedligeholde muskelmasse.

Forsøg at spise din “dessert” et par timer efter du har indtaget din aftensmad, så blodsukkeret er stabilt og så din krop igen er klar til at optage protein.

Der findes mange måder at få langsomt optageligt protein som din krop kan arbejde med henover natten. Du kan f.eks. også spise:

  • Hytteost med lidt bær og mandler
  • Proteinkage bestående af lidt æggehvider, proteinpulver og en smule havregryn
  • Skyr med topping i form af bær, nødder, fiberkost eller lidt revet mørk chokolade

God fornøjelse 😉

Følg mig på Instagram @simoneldb eller tjek min side ud simoneledous.dk

// Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukkere hud