En sikker vinder

Et år siden: Oktober 2014

Så er det igen tid til et tilbageblik på bloggen og hvad jeg delte med jer, fra et år siden. Jeg må indrømme at jeg synes oktobermåneds blogging var lidt sløv sidste år, men jeg har alligvel fundet et par øjeblikke, der var værd at dele igen.

For et år siden ..audace1DSC_1128

.. Rendte jeg rundt i Audace tøj og høje hæle, der er ikke så meget der har ændret sig på det punkt – eller jo, stuen er ikke fyldt med balloner længere 😛
DSC_0372

.. Delte jeg dette billede, fra sidste års sommerferie i Malaga. Det var altså en vild oplevelse, at være så tæt på en abe 😀DSC_1038 DSC_1053

.. Havde jeg fødselsdag og derfor var stuen fyldt med balloner 😉 Og jeg fik selvfølgelig et par gaver, blandt andet disse krus fra Royal Copenhagen, som jeg samler på. I kan finde alle farverne her.
DSC_1056.. Købte jeg en ny lampe fra IKEA – den er jeg stadig helt vild med 😀

M1

M2

.. Og så delte jeg nogle billeder fra Medinas instagram og startede samtidig en lille debat. Debatten omhandlede hvorvidt det er iorden, at Medina deler meget afklædte billeder af sig selv, på sine sociale medier. Min egen holdning har ikke ændret sig: jeg synes det er helt fint – hun er smuk og det er inspirerende at se hende billeder, men meningerne var delte og i kan læse eller genlæse debatten, i indlægget og kommentarfeltet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sikker vinder