Røde Kors

Træning med Louise

Jeg har en ret høj træningslyst/motivation. Jeg træner gerne fem gange om ugen og jeg synes faktisk ikke det er specielt svært at komme ned i centeret (ja, irriterende type, jeg ved det godt – jeg synes faktisk det er langt sværere at komme ud af sengen om morgenen, haha) Men men men, når det er sagt så har jeg selvfølgelig også dage hvor  træningscenteret bare virker så kedeligt og uoverskueligt. Når disse dage rammer mig, så fokuserer jeg på at lave et træningspas som jeg synes er sjovt. Jeg er dog ikke den mest kreative når det kommer til træning – og det er her Louise kommer ind i billedet.

Louise er min søde veninde, som er personlig træner og blogger hos Neoblack (som i jo kender.) Og Louise laver simpelthen de fedeste træningsvideoer. Hendes energi og gode humør kommer tydeligt igennem og hun inspirerer mig helt vildt til hjemmetræning og træning i naturen, som er en dejlig afveksling til fitness centeret.

I kan følge Louise på Neoblack bloggen og på hendes instagram.

Uge-47-mandagstip-680x453

Louise laver ikke kun videoer – hun skriver også nogle virkelig inspirerende indlæg. I sit nyeste indlæg skriver hun f.eks. om hvordan man kan vende negative tanker til positive tanker. I kan læse det her.

LPFITNESS

? VIDEO 1 ? VIDEO 2 ?

Disse to billeder er taget fra nogle af mine yndlings videoer med Louise. I video 1 giver Louise dig et super fedt udendørsprogram, som både består af cardio og styrketræning. I video 2 viser Louise hvordan du kan træne dine arme hjemme i stuen. Du behøver næsten (næææsten) ikke at rejse dig fra sofaen. Så er der altså ingen undskyldninger 😉

God tirsdag og god træning 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røde Kors