Træning med Louise

LIPS

Jeg går med læbestift hver dag, det er faktisk lidt af en afhængighed – jeg synes mit ansigt ser helt underligt ud når jeg ikke har læbestift på, haha. Nå, men i fødselsdagsgave fik jeg lidt nyt til læberne og det vil jeg vise jer i dette indlæg. Det udgør nemlig mit nye læbe-hverdags-look.

DSC_0780

PRIMERLÆBESTIFT ?

Primeren bruges før læbestift. Det er en god base som fugter og udglatter læberne. Jeg synes ikke det er et mirakelmiddel, men jeg kan godt se at læbestiften ligger pænere og jeg bruger den flittigt 😉 Læbestiften har en smuk rødbrun farve, det er min første læbestift fra MAC og jeg er synes holdbarheden er rigtigt god.

DSC_0781

? LIPLINER ?

Jeg har desuden fået denne lipliner fra Tromborg i farven Dreamy. Den går rigtig flot til læbestiften og jeg kan klart mærke forskel på holdbarheden i forhold til de billigere liplinere jeg har.

DSC_0791

Her ser i lipliner og læbestift sammen – en rigtig god kombination hvis jeg selv skal sige det 😉 Jeg lægger altid min liner og læbestift efter denne teknik.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning med Louise