I N S T A L O V E 1

Min søster er youtuber!

I dag er en god dag, min lillesøster er nemlig sprunget ud som youtuber!

Skærmbillede-2015-11-27-kl.-12.33.49

Min søster har altid haft et særligt talent og ikke mindst interesse for at lave videoer – og nu er hun endelig sprunget ud som youtuber. I hendes første video laver hun en kort introduktion til sin nye kanel og en tutorial til et smukt læbelook. Jeg synes helt klart i skal gå ind og se hendes genenmførte video og ikke mindst abonnerer på hendes kanal, så i automatisk får hendes videoer op på jeres youtube-startside.

Her ser i så hendes første video! Er den ikke bare fed? 😀 I kan godt glæde jer til hendes kommende videoer, det bliver super godt. Og hvem ved, måske kommer der også en video eller to fra mig 😉 Herunder finder i direkte links til min søsters youtubekanal og blog.

 ? YOUTUBEBLOG ?
God fredag ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I N S T A L O V E 1