Tosset med chai:

December træning

I kan måske huske min veninde Louise, som er personlig træner, fra dette indlæg. Hun var forleden hjemme hos mig, hvor hun havde taget et fedt træningsprogram med som vi skulle filme til NeoBlack.

Træningsprogrammet består af en opvarmning og en bentræning – og videoen fokuserer på at man skal træne med en makker. December er jo en skøn måned og som jeg har sagt før så skal der være plads til hygge – men hygge udelukker jo ikke at man er sund og aktiv. Derfor kan det være en god idé at finde sig en træningsmakker i december, så man kan holde hinanden lidt i ørerne. Jeg er i hvert fald glad for at Louise gider at komme herhjem og hive mig op af sofaen!

12277154_10207723060292646_1867790712_n

? TRÆNINGSVIDEO ?

Det var rigtig sjovt at lave videoen (og hårdt!) og jeg håber også at i kan lide den 🙂

INSTA

? LOUISEAMALIE ?

Husk at i kan følge både Louise og mig på instagram! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tosset med chai: