Nytårskjole

Eksamens-træning

I eksamenstiden kommer min træning altid i anden række. Lige nu har jeg sat min træning ned til tre ugentlige træningspas, af 20 minutter. Det er ikke meget, men det er bestemt bedre end ingen ting. Ofte tager jeg bare ned i Fitness world og laver 20 minutters cardio, men igår havde jeg simpelthen ikke tid og så blev det til hjemmetræning. Jeg lavede videoen i ser herunder x 2 – igen; det er ikke meget, men bedre end bare at sidde i sofaen!

Jeg har altid disse tre råd i baghovedet, når jeg er i pressede perioder:

  • Husk at al træning gælder, hvis du går en lang tur så har du også fået rørt dig.
  • Lidt er bedre end intet.
  • Husk at drik en masse vand og spis sundt – det hjælper din koncentration (og den har man jo brug for i eksamensperioder.)

Jeg elsker Cassy Hos videoer og i kan finde mange flere på hendes youtubekanal her 😀

large-1 large-2 large-3 Skærmbillede 2015-12-19 kl. 11.05.29
Skærmbillede 2015-12-19 kl. 10.54.05

Det sidste billede beskriver mit liv spot on, lige pt.!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjole