Eksamens-træning

It’s All About The Bag

Jeg har brug for en ny taske ? og ja, det er et reelt behov. Jeg mangler nemlig en god gå-i-byen-taske. Jeg bruger næsten altid min Mulberry clutch til at have min mobil og makeup i, når jeg er i byen. En clutch er bare ikke så fed når man skal danse ? jeg har brug for at have mine hænder frie, når jeg skal slå mig løs på dansegulvet, haha. Derfor har kigget på NEYEs hjemmeside, hvor jeg er faldet over et par lækre tasker. Især mærket Liebeskind Berlin har fanget min opmærksomhed.

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 11.04.53

 ? TASKE ?

Jeg synes at denne grønne crossbody taske er virkelig fin, især frynserne er en fin og festlig detalje. NEYE har et stort udvalg af tasker og der er mange andre mærker end Liebeskind Berlin, f.eks. ADAX.

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 11.09.00

TASKE ?

Denne weekendtaske fra Adax kunne jeg virkelig godt bruge. Efter jeg har fået Eddie, så er det altså rart med en stor taske ? så der er plads til legetøj og godbidder. Gad vide hvordan det bliver når man får børn; det behøver jeg ikke at tage højde for nu 😉

Jeg håber at i alle har haft en skøn start på ugen og at i så småt er ved at være klar til juleaften.

Billede-DK-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamens-træning