It's All About The Bag

BFF ∆ JUL

Hvert år holder Simone og jeg vores egen bedste-veninde-juleaften. I år mødtes vi på Baresso, udvekslede gaver og hyggede i et par timer. Jeg elsker vores jule-tradition; det er dejligt at se Simone åbne min gave og (forhåbenligt) blive glad – og så er det virkelig dejligt at kunne bruge noget tid sammen, bare os to, her i den travle juletid.

Jeg fik nogle rigtig lækre gaver af Simone, som i ser herunder.

DSC_0709Jeg fik en smuk læbestift og en mascara fra Chanel. Lige noget mit makeup-hjerte kan bruge! Simone kender mig ud og ind, så hun giver mig altid nogle helt fantastiske gaver.

DSC_0706

Læbestiften har jeg på, på dette billede navnet er: Rouge Allure Velvet, nr. 47. Jeg er helt vild med den smukke bær-farve.
DSC_0717

Og så vil jeg lige vise jer mine finde julenegle. Det er shellac og denne gang er de røde med glimmer. Kan det blive mere julet? 😀

I aften skal jeg lige ordne de sidste ting, inden jeg er klar til imorgen. Jeg når ikke at blogge imorgen, så jeg vil lige ønske jer alle en rigtig glædelig jul! Jeg håber i får en rigtig dejlig aften imorgen, med dem i holder af. Og så vil jeg takke jer for at i læser med her på bloggen – det betyder mere for mig end i aner!

????????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's All About The Bag