M O N D A Y

DRY BABY DRY

Jeg er tør: mine hænder er tørre, mine fødder er tørre, mine læber er tørre, mit hår er tørt og det er vinterkuldens skyld! Faktisk elsker jeg det kolde vintervejr og at gå tur med Eddie i den friske luft (med tre+ lag tøj på, for jeg er en frossenpind) men jeg er ikke fan af al den tørhed der følger med. Jeg er nok ikke den eneste der kender til dette problem, derfor har jeg samlet mine yndlings vinter-anti-tørheds-produkter i dette indlæg.

DSC_0922

HÅNDCREMEFODCREME ?

Håndcreme og fodcreme er et MUST for mig, inden jeg går i seng. Jeg kan slet ikke slappe af hvis mine fødder og hænder er tørre. Især håndcremen er favorit – jeg er pt. på min tredje tube og den har været med mig i mange år 😉

DSC_0925

? LÆBEPOMADE ?

Jeg kan heller ikke klare at have tørre læber, så de får en omgang læbepomade både morgen og aften. Jeg vil helst bruge produkter hvor man ikke skal stikke fingeren ned i produktet, fordi jeg synes det er uhygiejnisk, men denne læbepomade sælges kun i denne emballage og jeg elsker den – derfor må jeg leve med det.
Mandelolie bruger jeg til at give mine neglebånd fugt og på den måde styrke mine negle. Jeg har købt min mandelolie i min lokale helseforretning til 30 kr.

DSC_0926

? KOKOSOLIE ?

Koskosolie er godt for alt! Jeg bruger det som hårkur (det er bevist at kokosolie kan reparere skadet hår). Jeg bruger det som olie til ansigtet, hvis jeg har brug for fugt i løbet af dagen (når jeg ikke har makeup på 😉 ) og så kommer jeg noget olie i min flydende håndsæbe, så mine hænder ikke bliver fuldkommen udtørrede af at blive vasket ofte.

Hvis i har nogle favoritter mod vinterkulden, så del dem gerne i kommentarfeltet – jeg er altid på udkig efter nye redningsmetoder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M O N D A Y