WHAT'S IN OUR BAGS?

Oil Pulling

Disclaimer: jeg har ikke selv prøvet dette endnu, men jeg er meget nysgerrig på at prøve det. Indlægget er ikke baseret på ekspertviden, men på hvad jeg kan læse mig frem til på nettet – derfor må i meget gerne komme med input hvis i har erfaring med Oil Pulling!

Jeg har netop opdaget Oil Pulling, som er en form for naturlig mundskyl, der har mange fordele. Ved Oil Pulling tager man en spiseske kokosolie (det er vigtigt at det er denne olie og ikke andre) og så har man det i munden i 15-20 minutter, hvorefter man spytter det ud.
Som jeg forstår det, er dette en gammel metode man har brugt for at højne mundhygiejne og der skulle eftersigende være en masse fordele ved det, blandt andet:

  • Styrkelse af immunforsvaret
  • Hivdere tænder
  • Bekæmpelse af uren hud
  • Øget energiniveau
  • Bedre søvn
  • Mindsket hovedpine

Som sagt har jeg ikke selv prøvet det, endnu, men jeg er virkelig nysgerrig og jeg tror jeg vil starte på det imorgen – men jeg vil virkelig gerne vide hvis i har nogen erfaring med oil pulling og hvilke resultater det har givet.

12596072_10208100518928876_1117059551_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT'S IN OUR BAGS?