ALL BLACK

10 ting i ikke vidste om mig

Jeg elsker at læse denne type indlæg hos andre – det er altid sjovt at komme tættere ind på livet af de bloggere man følger. Jeg har selv lavet denne slags indlæg før, men det er ved at være noget tid siden. Så here we go again: 10 ting i ikke vidste om mig.

tumblr_n2ykxnSbgn1t69g6xo1_400

  1. Jeg spiser ostepops med gaffel/spyd. Jeg elsker ostepops, men jeg hader ostepopsfingre – så derfor må jeg ty til hjælpemidler 😉
  2. Jeg har virkelig svært ved at kende forskel på højre og venstre. Hvis jeg virkelig tænker mig om, så kan jeg godt finde ud af det – men hvis man spørger mig: “skal vi til venstre nu?” så kan jeg ikke svare. Til gengæld har jeg en rigtig god stedsans, så det må gå lige op.tumblr_mqsari9dSo1s6uscuo1_500
  3. Jeg er ikke særlig vild med at se nye film. Jeg vil bare gerne se de film jeg har set før og som jeg ved jeg kan lide; f.eks. min ultimative favorit, Harry Potter (Alle otte film). Af samme grund er jeg heller ikke særlig vild med at gå i biografen.
  4. Jeg hader mælk.tumblr_inline_mt63o8idTH1raeuf8
  5. Jeg har været inkarneret Tokio Hotel fan og jeg havde det vildeste crush på Bill Kaulitz! Og jeg indrømmer gerne at jeg stadig elsker deres gamle sange 😛
  6. Jeg er meget spirituel. tumblr_nl45wbam4u1rhrbigo1_500
  7. Okay, i vidste det nok godt, meeen: jeg ELSKER reality TV. Keeping Up With the Kardashians er klart mit yndlings show – jeg kan se det hele tiden! Og så savner jeg altså Amalies Verden (JA!) det må gerne komme tilbage 😉
  8. Jeg drikker ca. en kande te om dagen, året rundt.tumblr_m66tbqx5em1rur0k3o1_500
  9. Jeg kan ikke lide at sove alene, i den forstand at der skal være andre i lejligheden. Jeg har ikke noget imod at sove alene i en seng, men der skal være andre hjemme – ellers tager jeg hjem til min far og sover 😛840764b8d0123705fcdd6187783f33f4
  10. Paris er min yndlings by. Jeg elsker også Berlin, men mit hjerte er altså tabt i Paris. Jeg har været der tre gange og jeg glæder mig til jeg skal tilbage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BLACK