I N S T A L O V E 2

Tutorial: Rens dine pensler

Det er vigtigt at man renser sine pensler, gerne en gang om ugen. Hvis man ikke vasker sine pensler sidder der en masse bakterier på dem og man kan risikere at give sig selv uren hud, ved at undlade at vaske dem. Her en lille vejledning til hvordan du kan vaske dine pensler.

DSC_0964

  1. Til at rense mine pensler bruger jeg håndsprit, shampoo og olivenolie (alle former for shampoo og olie kan bruges). Det er vigtigt at man bruger noget antibakterielt til at vaske sine pensler med, ellers fjerner man ikke bakterierne. I stedet for håndsprit kan du f.eks. brug sulfo.
  2. Jeg tager håndsprit, shampoo og olie ud på en tallerken og derefter dypper jeg min pensel i alle tre produkter.
  3. Når penslen er dybbet i produktererne vasker jeg den i vand, ved håndvarm temperatur. Jeg kører penslen rundt i håndfladen og skyller samtidig. Jeg gentager trin 2 og 3, til vandet er klart og penslen er ren.
  4. Når penslerne skal tørre er det vigtigt at man lægger dem med skaftet opad, så vandet ikke løber ned og ødelægger limen hvor pensel-hårene sidder fast. Jeg folder et håndklæde så penslerne kan ligge med skaftet opad, som i kan se på billedet markeret med et 4-tal.
  5. Bonus: Det er også en rigtig god idé at sætte lidt musik på eller se nogle youtube videoer imens man renser sine pensler, det er rigtig hyggeligt 😀

PENSLER PENSLER2

Jeg håber at i kunne bruge denne lille guide. Hvis i har nogle spørgsmål så skriv endelig en kommentar 🙂

God lørdag ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I N S T A L O V E 2