Sådan holder jeg mig sund

Opdatering: hudrutine

I husker måske at jeg det sidste års tid har haft problemer med min hud. Jeg fortalte en del om det i dette indlæg. Siden jeg skrev indlægget er der sket lidt, jeg har nemlig fundet ud af at det var min hormonspiral som gav mig uren hud – jeg fik den derfor skiftet til en kobberspiral, det er ved at være tre måneder siden og min hud bliver stille og roligt bedre. Det er rigtig dejligt, men der er stadig noget vej endnu; derfor plejer jeg min hud morgen og aften, med nogle fantastiske produkter fra Darphin.

DARPHIN

Jeg skulle have stillet produkterne op i omvendt rækkefølge og nu er det for mørkt til at tage billederne om, så vi starter med nummer fem 😛

5: En rensemælk som jeg bruger på fugtig hud, som det første, både morgen og aften når jeg fjerner min makeup.
4: Toneren bruger jeg efter rensemælken, til at lukke mine porre og fjerne de sidste makeuprester om aftenen.
3: En fugtighedsgivende creme, som jeg bruger både morgen og aften.
2: Inden jeg påfører fugtighedscremen om morgenen tager jeg dette serum i ansigtet, som er god til sensitiv hud. Min hud er meget sensitiv og bliver let irriteret.
1: Inden jeg påfører fugtighedscremen om aftenen tager jeg denne olie i ansigtet, som plejer huden og hjælper på urenhedder.

Alle produkterne er købt hos klinik Smukkere.nu hvor jeg også får lavet ansigtsbehandlinger af den altid søde og meget dygtige Katrine. Jeg er rigtig glad for produkterne, men hvis i selv er interesserede i at bruge dem vil jeg anbefale jer at tage forbi Smukkere.nu eller en anden skønhedsklinik, hvor i kan få en analyse af jeres hud og blive vejledt til at bruge de rette produkter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan holder jeg mig sund