BEIGE

En lille update

Jeg er ikke så god til at skrive personlige indlæg, for at være ærlig er jeg bange for at jeg keder jer – for hvor interessant er jeg lige? Altså, mig – uden tips til makeup, træning eller et nyt sæt tøj. Men jeg vil blive bedre til at fortælle lidt mere om mig selv, bag om bloggen og mine personlige tanker – det er vel lidt sjovere at læse med, hvis i kender mig?
Disse indlæg vil dog ikke tage overhånd og i vil stadig kunne klikke jer ind på siden og forvente indlæg om mode, sundhed og skønhed.

I dette indlæg vil jeg give jer en lille update, over hvordan mit liv ser ud lige pt.

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 19.29.54

Billedet er fra 2014 da jeg var i Malaga med min kæreste og svigerfamilie. Det var en dejlig ferie, min far var dernede samme tid og det var bare så skønt.

  • Uddanelse: Jeg er igang med at læse min kandidat – stadig på Dansk studiet, med fokus på kommunikation og medier. Jeg er rigtig glad for mit studie og jeg elsker især de fag der drejer sig om kommunikation – jeg har kun halvandet år tilbage af min studietid og det er lidt vildt. Jeg føler mig slet ikke klar til et rigtig job og voksenlivet, men det må jeg tage til den tid. På studiet er jeg så heldig at gå sammen med min rigtig tætte veninde, Cecilie, og det er virkelig skønt; hun lyser min hverdag op.
  • Ham der: Jeg omtaler fra tid til anden min kæreste her på bloggen – jer der følger med på instagram har set ham, men jeg viser ham sjældent herinde. Han hedder Dennis og til sommer har vi været sammen i seks år. Han er virkelig min bedste ven og vi står altid sammen. Dennis forstår mig virkelig og rummer mig, jeg er ikke altid let at være sammen med. Mit humør svinger meget, jeg tror det er noget med hormonerne 😉 . Den ene dag er jeg sukkersød og den næste dag skal han bare trække vejret ved siden af mig, inden jeg er ved at eksplodere – han burde få en medalje!
  • Familie: Jeg har sikkert nævnt det før, men jeg elsker virkelig min familie. Min far, søster, hendes kæreste, jeg selv og min kæreste er virkelig tætte og det er så dejligt.
  • Hud: Det seneste år har min hud været rigtig grim – jeg har døjet med uren hud og det var været psykisk hårdt, for det er virkelig ikke sjovt at gå uden for en dør, når man er fuldkommen betændt i ansigtet. Jeg har kæmpet meget med det og er ved at se forbedringer. Det kommer der et indlæg om, når det hele er endnu bedre, end nu.
  • Eddie: Som i ved fik Dennis og jeg hund i sommer. Han hedder Eddie, er en pomeranian og er den sødeste lille fyr. Jeg elsker ham virkelig og jeg elsker at komme hjem til lejligheden, til ham. Og så er det virkelig skønt at lufte ham – jeg elsker at gå rundt i det hyggelige gader i vores stille del af Østerbro og kigge på naturen, de hyggelige lejligheder, og de andre mennesker og hunde. Jeg kan slet ikke forestille mig livet uden en hund.
  • Savn: Jeg mistede min mor, da jeg var 11 år gammel. Hun døde af en svulst i hjernen, som sad det helt forkerte sted. Hun har fødselsdag d. 9. april og døde d. 1. maj. Når foråret nærmer sig, så får jeg altid en helt speciel følelse inden i; en følelse af savn og kærlighed. Jeg kan så tydeligt huske den dag hun døde og jeg savner hende så meget. Hun døde i 2004, det er snart 12 år siden, og så har jeg levet længere tid uden min mor, end jeg har med hende. Det gør virkelig ondt. Jeg tænker på hende dagligt, det har jeg altid gjort. Hun fylder meget i mine tanker og ofte er det med varme at jeg tænker på hende og mindes hende, men der er også dage hvor sorgen tager over og verdenen ramler sammen – og hvor alt jeg har brug for, er min mor. Jeg er bare så taknemmelig for at mine nærmeste altid er der for mig.

Det var en lille (læs: lang) update fra mig og hvad der fylder i mit liv lige nu. Kan i lide denne slags indlæg? Jeg håber i vil give mig noget feedback og evt. fortælle hvad i gerne vil vide om mig? Nu vil jeg drikke noget te og spise noget chokolade – det er vel søndag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEIGE