FRIDAYAY

H O M E

Min kæreste og jeg har snart boet i vores lejlighed i tre år, og indretningen har ikke ændret sig synderligt meget siden da; jo, selvfølgelige er der kommet en nyt tæppe og lidt nips hist og her, men de store træk er de samme. Jeg glæder mig virkelig til at jeg får et arbejde og er færdig med at læse, for på SU prioriterer jeg tøj og makeup over indretning. Det betyder dog ikke, at jeg ikke drømmer om nye lækre ting til lejligheden og jeg kigger også på boligsider med jævne mellemrum. X-Akt er en online hjemmeside, fyldt med lækre ting til hjemmet, de har f.eks. et stort udvalg af Cane Line. Her i indlægget kan i se mine bolig wanties.

HOME

? VASKETØJSPOSE PLAKAT ? LAMMESKIND ?

Jeg er vild med vasketøjsposen, den er meget finere end det hvide-plastik-monster jeg har stående lige nu. Jeg har længe ønsket mig nye plakater til mine vægge. Det der hænger på væggene kan ændre et helt rum – jeg er især vild med naturmotiver.

Lammeskindet ønsker jeg mig fordi Eddie har slikket så meget på det vi har, jeg synes snart det er lidt ulækkert, haha 😀

Muubs_Osaka_spisebord_1121501601

? BORD ?

I den lidt dyrere ende kunne jeg virkelig godt tænke mig et smukt træbord, jeg er vild med at blande rustikke materialer med fine nips som i kan se på billederne herunder. Men jeg tror jeg venter med at købe et stort spisebord, til jeg bor et sted med lidt mere plads 😛

large-1 WOOD

Billede-DK-1-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAYAY