H O M E

SUGAR

Nå, så må det der forår godt snart komme. Jeg er træt af at fryse og jeg er træt af tør vinterhud og læber. Hvis du ligesom jeg, får vildt tørre læber her i kulden, så kan det være en god idé at peele dem inden sengetid, og give dem et lag læbepomade.

En peeling kræver ikke nødvendigvis dyre peeling-produkter – du kan nemt og hurtigt lave en lækker peeling, for (næsten) ingen penge.
Jeg bruger mandelolie og sukker – to ting der er til at betale. Jeg blander ca 10 dråber mandelolie til en teske sukker, og så peeler jeg mine læber med det. Efterfølgende påfører jeg et lag af min ynglingslæbepomade, som er linket under billedet. Dette gør jeg lige inden sengetid og så vågner jeg op med lækre, bløde læber.

DSC_0984 (1)

LÆBEPOMADE ?

Peelingen virker ikke kun til læberne, du kan også sagtens bruge den på hele kroppen når du er i bad; så skal der bare blandes lidt mere end en teske 😛 Jeg vil dog ikke anbefale at bruge peelingen i ansigtet, da det kan give urenheder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H O M E