Lidt nyt

10 ting jeg glæder mig til

I dag har været lidt af en møjdag. Jeg lider af migræne med aura. Det er heldigvis meget sjældent jeg har det, sidst var i juli 2015. Jeg får først en synsforstyrrelse på det ene øje og så kommer migrænen ellers. Da jeg sad og ordnede min makeup i morges, så begyndte det at flimre for mit ene øje og så vidste jeg præcis hvad klokken var slået – så jeg hoppede tilbage i seng. Jeg har det okay nu, men jeg er træt og har en smule hovedpine, sådan er det efter en omgang migræne – jer der kender det, ved hvad jeg snakker om. Nå, men for at få lidt positiv energi ind i systemet har jeg lavet en liste over 10 ting jeg glæder mig til.


Skærmbillede 2016-03-15 kl. 13.54.35

  1. Forår! Jeg glæder mig helt vildt til de varmere temperature og til solskinnet for alvor kommer. Lige nu kigger jeg ud af mit vindue og solen stråler over Østerbro, det gør mig virkelig glad.
  2. Jeg glæder mig til på fredag, for der holder min kæreste og jeg afslapningsaften – så vi skal hygge med god mad og bland-selv-slik. Det er lang tid siden vi har haft en rigtig hyggeaften, bare os to.
  3. Jeg glæder mig til morgendagens træning. Simone har lagt et vildt fedt træningsprogram som jeg elsker at bruge. Efter en dag i sengen, så bliver det godt at bruge noget energi.
  4. Jeg glæder mig til at kunne fortælle jer om beaubeau – som i måske har lagt mærke til er der kommet en linkkarrusel oppe i toppen af bloggen, hvor der blandt andet står at bloggen er en del af beaubeau. beaubeau er et nyopstartet blogfællesskab som jeg er en del af, men som sagt hører i meget mere om det i nærmeste fremtid.Skærmbillede 2016-03-15 kl. 13.54.10
  5. Jeg glæder mig til at drikke kaffe med mine dejlige veninder! Hvis der er noget jeg elsker så er det at sidde på Baresso med en af mine tætte veninder og hyggesnakke i flere timer.
  6. Jeg glæder mig til sommer: jeg glæder mig til at cykle til nørrebro og få spraytan med Simone. Jeg glæder mig til at skulle på standen med min søster. Og jeg glæder mig til at kunne sole mig i gården.
  7. Jeg glæder mig desuden til at gå tur med Eddie, når vejret bliver bedre. Jeg elsker at lufte ham, og at gå rundt om den lille sø vi bor tæt på; det bliver endnu skønnere når jeg ikke skal fryse.
  8. Jeg glæder mig til at få lidt farve – om det skal være spraytan eller solen der gør det,  er jeg egenligt lidt ligeglad med.Skærmbillede 2016-03-15 kl. 13.54.25
  9. Jeg glæder mig til at lave en liste med Simone over ting vi skal lave denne sommer.
  10. Jeg glæder mig til at planlægge sommerferie – jeg ved ikke om jeg skal ud og rejse eller hvor for den sags skyld, men uanset hvad så ser jeg frem til hvad end sommeren bringer.

Hvis i har lyst til at fortælle mig hvad i glæder jer til, så del det endelig i kommentarfeltet 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt