Tutorial: Rens dine pensler #part2

I dag savner jeg

I går var det d. 9 april, en dato jeg ikke kan undgå at bide mærke i, da det er min mors fødselsdag. Jeg føler altid mit savn til hende lidt stærkere her i foråret, fordi dagen hun kom til verdenen og dagen hun forlod os igen, ligger i april og maj. I går vågnede jeg og min første tanke var: “i dag er det mors fødselsdag”. Jeg havde drømt nogle underlige drømme om sygdom, men jeg følte mig ikke specielt ked af det. Min kæreste og jeg spiste morgenmad og lige midt i Go’ Morgen Danmark begyndte jeg at græde, fordi jeg savner min mor. Det er underligt med savn og sorg, for selvom det har været en del af hele mit liv, til trods for jeg altid har vidst at min mor var syg og at hun skulle tidligere herfra, så kan savnet og sorgen stadig overvælde mig, den dag i dag, 12 år efter hun tog herfra.

Jeg var sammen med min søster det meste af dagen og hun gør mig altid i godt humør. Vi har et helt specielt bånd og hendes nærvær giver mig altid glæde. Om aftenen tog vi op på min mors grav, sammen med vores far og jeg fortalte hende hvor meget jeg savnede hende og jeg bad hende om at komme tilbage. Da vi gik en tur på kirkegården spurgte jeg min far om han tror at hun stadig er her og han svarede ja og at det kan være på mange måder, det kan være hvis man pludselig fyldes op af lykke. Og så græd jeg igen, for jeg vidste præcis hvad han mente. Senere hentede vi burgere, og på vej hjem fra min far købte min kæreste og jeg en is og jeg var glad, for selvom hele dagen havde involveret mit dybe savn til min mor, så er det helt okay, for hun, og mit savn til hende, er en del af mig og hun plejede alligevel altid at sige til os: at det er sundt at græde.

12936546_10208749121303530_9174107469189073923_n

Min mor er helt specielt menneske og hun har uden tvivl sat et stort aftryk på vores verden.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tutorial: Rens dine pensler #part2