I dag savner jeg

MARTS FAVORITTER

Hvis i (som jeg) elsker youtube-videoer, så kender i helt klart til favoritter-konceptet – men hvis i ikke gør vil jeg lige ridse det op for jer. I en favorit-video (i mit tilfælde et favorit-indlæg) viser man ting frem, som man var været glad for den seneste måned. Jeg vil fremover lave et favorit-indlæg hver måned, hvor jeg viser mine favoritter fra den måned der er gået. Det kan være alt fra ting, til oplevelser, til mad. Så her kommer mit første favorit-indlæg, med ting jeg har elsket i marts måned.

DSC_1089

? PUKKA TE ?

Min første favorit er denne te fra Pukka. Jeg elsker te og drikker det, som i ved, i stride strømme. Denne te smager fantastisk og er koffeinfri, hvilket er rigtig godt, for jeg elsker at drikke te om aftenen 🙂

12999670_10208775031351265_1043060785_o

? BH ?

Min anden favorit er denne smukke BH. Jeg så den først på min kusine og jeg var bare nødt til at eje den. Det er en smuk detalje, som giver noget ekstra til ethvert outfit.

DSC_1095

Min tredje favorit ses til venstre på billedet. Det er en super lækker og plejende læbepomade fra Chanel, som jeg fik af Simone i påskeæg (that’s my best friend!) Min fjerde favorit ses til højre på billedet. Det er en spot-behandling til urenheder fra Darphin. Jeg kæmper stadig med min hud og når jeg får en bums er dette min redningsmand. Den udtørrer nemlig bumsen, uden at irritere min hud.

13009723_10208775031431267_1650621020_o

Min femte og sidste favorit er kusine-tid. Min søster og jeg har to kusiner, og vi fire har altid haft det rigtig godt sammen. Den sidste måneds tid har været rigtig gode til at se hinanden og det har været så hyggeligt og skønt!

Hvis i har nogle favoritter, så del dem gerne med mig – jeg vil elske at tjekke dem ud 😀

Hvis i synes det er sjovt med de her favorit-indlæg/videoer, så tjek min søsters marts favorit-video ud herover 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag savner jeg