MARTS FAVORITTER

Jeg tæller kalorier

Hvad er sundhed? Hvordan definerer man et sundt liv? Hvor meget skal man træne? Hvad skal man spise?

Uha, der er mange holdninger til hvad et sundt liv er – jeg tror næsten der er lige så mange holdninger, som der er mennesker. Når jeg tænker på sundhed, så tænker jeg på balance. I mine øjne er et sundt liv, et liv hvor man dyrker motion, spiser en masse sund og varieret kost og en en masse bland-selv-slik.

Jeg tror dog ikke sundhed er at spise hvad man vil, når man vil. Jeg elsker slik, kager, is, pizza, McDonalds, sushi og ja, generelt bare mad og søde sager – hvis jeg kunne spise lige hvad jeg ville, så ville jeg starte dagen med en kæmpe kanelsnegl, hver dag! MEN det gør jeg ikke. Jeg får det bedre når jeg spiser sundt, min krop er fyldt med energi, det bliver lettere at træne og så ser min krop også bedre ud. Normalt så tæller jeg ikke kalorier, og jeg ville aldrig gide at tælle kalorier hele mit liv, men lige i denne måned tæller jeg kalorier. Jeg tæller dog ikke i weekenden, for der er jeg alligevel altid mere afslappet med hensyn til hvad jeg spiser.

Grunden til at jeg tæller kalorier er at jeg træner mit øjemål. Når jeg ved hvor mange kalorier der er i forskellige fødevarer og portioner, så bliver det lettere for mig at spise sundt  uden at tælle kalorier. Når jeg gør det en måned giver det mig en god rettesnor for hvad jeg ca. skal spise på en dag. Og jeg kan oplyse jer om at min morgenmad lige pt. består af rugbrød med peanutbutter og pålægschokolade, hver dag!

At holde sin krop i form er et simpelt regnestykke, du skal ikke indtage flere kalorier end du forbrænder – derfor synes jeg det er godt at være bevidst om, hvor mange kalorier du indtager.

Jeg bruger appen LifeSum til at holde regnskab med hvad jeg spiser.

FITFAT

Balance er det vigtigste ord når det kommer til sundhed, i hvert fald i min optik. Jeg træner fire gange om ugen og spiser mindst én plade Marabou i weekenden – og så lad os ikke glemme pizzaen 😉

Hvad gør du for at holde dig sund? Og hvad synes du om at tælle kalorier? Smid en kommentar og lad os få en snak om sundhed 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MARTS FAVORITTER