Et år siden: Maj 2015

10 tilfældige: hundeejer-edition

Det er tid til endnu en omgang af 10 tilfældige, denne gang i hundeejer-edition. Herunder kan i se 10 ting, der er sket med mig, siden jeg er blevet hundeejer. Dennis og jeg har haft Eddie siden d. 18 juli 2015, så vi nærmer os ét år som hundeejere/hundeforældre – og sikke ét år!

13091917_10208913274287252_3242908528099620110_n

  1. Jeg går ud i det mærkeligeste tøj. Kombinationen af farvede sokker, løbesko, for korte bukser og en kæmpe pelsjakke har aldrig været køn, men når jeg skal ned med Eddie tænker jeg altså ikke over hvad jeg tager på. Særligt ikke hvis jeg er træt, syg eller har travlt! Jeg tror de andre hundeejere i området synes jeg har vildt dårligt stil – ellers så kender det det nok selv 😛
  2. Apropos andre hundeejere, så snakker jeg meget mere med folk og jeg er altid klar med de klassiske spørgsmål og vendinger: “Hvilken race er det?” eller “Nååå Eddie, se en lille kæreste.”
  3. Jeg har fået en ny døgnrytme. Eddie står op omkring kl. 07, så det gør vi også. Det er faktisk virkelig skønt at stå så tidligt op – jeg får så meget ud af dagen. I weekenden kan vi dog godt strække den til kl. 08.
  4. Jeg planlægger min tid. Dennis og jeg er begge travle og må hele tiden planlægge hvem der har Eddie hvornår, og ellers er min lillesøster heldigvis rigtig sød til at passe ham!
  5. Jeg går lange, skønne ture på smukke Østerbro, hver dag.
  6. Mine jakkelommer er fyldt med hundegodbidder. Det er faktisk vildt klamt, men jeg glemmer altid at tage dem op, når vi har gået tur.
  7. Jeg spammer min my-story med Eddie, særligt med gåture. Det er så tit jeg tænker: “ej, hvor er det bare smukt lige her” eller “uuuh, hvor ser han sød ud” – og det skal andre da ikke snydes for!
  8. Jeg er meget gladere. Hvis mit humør er nede eller jeg har negative tanker, så tager jeg min lille pelsven op og krammer ham, og så er det hele ikke så slemt.
  9. Eddie sover i sengen. Det sagde jeg ellers at han ikke skulle, men det gør han og det er vildt hyggeligt.
  10. Og så skriver jeg indlæg om min lille sjove fyr, og viser billeder til folk, og taler om ham, hvis folk gider at lytte 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år siden: Maj 2015