10 tilfældige: hundeejer-edition

APRIL FAVORITTER

Så er det tid til endnu en omgang favoritter, denne gang de favoritter jeg har haft i april måned (og her i starten af maj). Hvis i vil se sidste måneds favoritter, kan i finde indlægget her.

ØBRO

Min første favorit i denne omgang er nok mest fra starten af maj, så det er lidt snyd, men jeg er altså bare vild med gåture i det her vejr! Eddie skal selvfølgelig luftes hver dag, så vi går tre små ture og en lang (sådan er livet med hund i lejlighed.) Og hold nu op, hvor er det bare skønt at gå en tur i det dejlige vejr, på smukke Østerbro, med lille Eddie. Det er ekstra  hyggeligt når Dennis og jeg har tid til at gå sammen. Dét nyder jeg virkelig!

DSC_1163

? KOKOSOLIE ?

Kan i huske jeg snakkede om oil pulling, i dette indlæg? Nå, men jeg oil puller altså hver morgen og det har jeg gjort, siden jeg skrev indlægget. Jeg startede pga. alle de fordele der er ved oil pulling, men nu gør jeg det også fordi det er en rar måde at starte dagen på. Jeg oil puller i tyve minutter, mens jeg hører musik, tjekker instagram og vågner lige så stille og roligt.

13113088_10208977367929553_1665184321_o

? MADKLUBBEN ?

Lørdagaften var Dennis og jeg på Madklubben, med fire af vores gode venner. Det var en fantastisk aften, i det bedste selskab. Og hold nu op, maden, vinen, DESSRERTEN! Hvor var det bare lækkert. Der er ingen tvivl om at jeg snart kommer igen. Jeg fik den vildeste dessert bestående af is, banankage, peanuts og smeltet saltkaramel!

DSC_1171

? SMUKKERE.NU ?

Som i ved, har jeg længe kæmpet med uren hud. Derfor går jeg meget op i, hvad jeg kommer på min hud. Jeg elsker at bruge make-up og gerne meget af det, men til hverdag må min makeup gerne være let, så min hud kan ånde. Til venstre på billedet ses en farvet dagcreme/foundation fra Darphin, som har en god dækkeevne, uden at tilstoppe huden. Jeg får pt. piller mod acne, hvilket gør mig lysfølsom. Derfor er det vigtigt at jeg har solcreme på. Jeg bruger den som ses til venstre, som er fra Nimue. Den er super lækker og føles blot som en dagcreme og ikke en fedtet solcreme. Begge produkter er købt hos Smukkere.nu, hvor søde Katrine altid vejleder mig, i hvilke produkter jeg skal bruge til netop min hud.

Skærmbillede 2016-05-09 kl. 19.08.13

? BLUSE ?

Jeg lånte denne trøje af en veninde, og jeg blev så vild med den at jeg var nødt til at købe den selv. Nu har en af mine andre veninder har også købt den, så den er en klar favorit!

Husk også at tjek min søster april favoritter, på hendes Youtubekanal 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tilfældige: hundeejer-edition