I N S T A L O V E 4

BeautyTip: Kunstige vipper

Jeg har i foråret brugt 10 uger på at blive uddannet i at lægge professionel makeup – dét kan jeg fortælle meget om, og det vil jeg også gøre i et andet indlæg. I forbindelse med min uddanelse har jeg lært en masse tips og tricks til makeup, og i dette indlæg skal handle om de tricks du er nødt til at kende, når du skal påsætte kunstige øjenvipper. Siden jeg har fået taget mine øjenvippe-ekstensions af er jeg blevet afhængig af kunstige vipper, og jeg tager dem altid på, hvis jeg vil føle mig ekstra ‘glam’.

DSC_1181

Det kræver dyb koncentration, når vippen skal sættes på 😉

  • Tag altid mascara på, inden du påsætter vipperne.
  • Tegn en sort tynd liner, helt tæt langs din øvre vippekant. Så sikre du at der ikke kommer ‘hul’ mellem dine egne vipper og den kunstige vippe.
  • Lad limen tørre lidt, inden du påsætter vippen. Når jeg har taget lim på vippen, venter jeg 10-20 sekunder, før jeg sætter den på.
  • Brug gerne en pincet til at sætte dem på. Det kan være svært at få vippen helt ind til din egen vippekant, hvis du bruger dine fingre. Med en pincet kan du let ‘poppe’ den på og komme helt tæt på vippekanten.

DSC_1179

  • Når du har sat vipperne på og limen har tørret lidt, brug da enden af din pincet eller pensel til at bukke vipperne opad, som jeg gør på billedet herunder. På denne måde sikre du, at vipperne giver dine øjne et flot ‘åbent’ look og peger opad.

DSC_1193

  • Limen er alfa og omega, når det kommer til kunstige vipper. Den rette lim er lettere at arbejde med; påføringen bliver lettere og vipperne vil sidde bedre fast. Glem alt om den lim der følger med, hvis du køber et sæt vipper. Jeg bruger Duo Adhesive, som blandt andet kan købes hos M·A·C, i Magasin.

DSC_1196

  • Opbevar altid dine vipper i den æske du købte dem i. Et par gode vipper kan genbruges mange gange!

DSC_1097

  • Giv ikke op! Øvelse gør mester. Første gang du selv påsætter kunstige vipper kan det være rigtig svært, men med tiden bliver det lige så let, hvis ikke lettere, som at tage mascara på!

DSC_1202

Vipperne jeg bruger i øjeblikket er M·A·Cs 7’er vipper, og jeg elsker dem!

Jeg håber i kunne bruge disse tricks, til påføring af kunstige vipper. Lad mig endelig vide, hvis der er noget jeg skal uddybe, eller hvis der er andre beauty-produkter i ønsker tips og tricks til.

? Rigtig god søndag ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I N S T A L O V E 4