BeautyTip: Kunstige vipper

Makeup-uddannelse

Som jeg har nævnt et par gange er jeg for nylig blevet uddannet i at lægge professionel makeup. Jeg har i foråret taget en 10-ugers uddannelse på skolen: Art of Style and Makeup, på Kongens Nytorv. Det har været 10 vildt sjove, spændene og lærerige uger. Jeg vil i dette indlæg fortælle jer lidt om mit forhold til makeup, hvorfor jeg tog uddannelsen og hvad i kan forvente fremover, her på bloggen.

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 19.21.54

Jeg har altid elsket makeup og eksperimenteret meget med det (og det er ikke altid det er gået lige godt). Jeg har altid hygget mig med at lægge makeup, men jeg har aldrig tænkt det som andet end en helt normal interesse.

Da jeg begyndte at få problemer med min hud i 2015, fik makeup pludselig en anden rolle i mit liv. Hvor det før blot havde været hyggeligt og sjovt, blev det nu nødvendigt. Da min hud var værst kunne jeg ikke gå ud af en dør, uden makeup. Jeg følte at alle kiggede på mig og dømte mig, fordi jeg havde uren hud. Hvilket helt sikkert ikke er tilfældet, men det var sådan jeg tænkte. Min interesse for makeup blev nu endnu større, da jeg virkelig fik det bedre med mig selv når jeg havde fået lagt en makeup, der dækkede mine urenheder.

Fra starten af dette år begyndte min hud at blive pænere. Jeg begyndte at gå med tankerne om at tage en uddanelse inden for makeup. Disse tanker begyndte fordi jeg de sidste mange måneder havde fundet en dyb passion frem, som jeg nok altid har haft men blot dyrket overfladisk. For at vende hele situationen med min hud fra noget negativt til noget positivt valgte jeg at tage uddannelsen i at lægge professionel makeup.

Kurset har givet mig en masse viden om hvordan man lægger makeup og jeg kan slet ikke fortælle det hele i dette indlæg. Det vil jeg til gengæld gøre løbende. Fremover vil bloggen få mere fokus på makeup, eftersom jeg nu har en masse viden på netop dette område. Jeg håber i vil synes det er sjovt, for det synes jeg virkelig selv!

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 19.21.44

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BeautyTip: Kunstige vipper