FINALS

BeautyTip: Musthave Hverdags-Makeup

Jeg ved ikke hvor mange makeup-produkter jeg har, og jeg gider heller ikke at tælle dem – men én ting er sikkert, jeg har altid plads til endnu et produkt! Det tror jeg der er mange af jer piger der kan tilslutte sig. I dette indlæg vil jeg dele mine musthave-produkter med jer, når det gælder hverdags makeup. Altså de produkter jeg bare ikke kan leve uden, til hverdag. Jeg linker til de specifikke produkter jeg selv bruger, men makeup handler om smag og behag. Hvis der er andre mærker eller farver du bedre kan lide, så er det dem du skal bruge.

13288441_10209118598100219_879743234_o

  1. Foundation fra Darphin: jeg bruger denne foundation, da min kosmetolog har anbefalet den. Det er mere en farvet dagcreme end en rent faktisk foundation, da den lader huden ånde. Når jeg lægger min ansigtsmakeup til hverdag, går jeg meget op i at min hud kan ånde, og at jeg primært bruger mineral produkter til den. Dette gør jeg da det er sundere for huden, end at bruge normal foundation og concealer.
  2. Pudderfoundation fra glóMinerals: denne mineral baserede pudderfoundation giver mig ekstra dækning, og lader min hud ånde. Hvis du ikke har brug for særlig meget dækning, kan du enten bruge foundation eller pudderfoundation. Du behøver altså ikke at bruge begge dele, som jeg gør.
  3. Transperant pudder fra Make-up Studio: jeg bruger en transparent pudder til at sætte min ansigtsmakeup, så den holder længere og huden ikke føles våd. Hvis du har meget uren hud vil jeg undlade dette trin til hverdag, og lade huden ånde.
  4. Lipliner fra Max Factor: jeg bruger læbestift hverdag. Læbestift og lipliner går hånd i hånd, i min verden.
  5. Læbestift fra Chanel i farven Sentiment: jeg elsker denne farve, en your-lips-but-better-farve. Det er en brunlig-lyserød læbestift, der er super naturlig.
  6. Mascara base fra Lancôme: denne mascara base gør mine vipper længere og fyldigere, og den gør det meget lettere at påføre mascara. Basen skulle desuden beskytte vipperne mod at udtørre, når man har mascara på og dermed gøre dem sundere.
  7. Mascara fra Chanel: en god mascara er alfa og omega til flotte vipper!
  8. Øjenskygge fra Nilens Jord: jeg elsker at bruge en lysebrun øjenskygge til et hurtigt hverdags-look, for at give øjnene noget dybde og definition.
  9. Brun ‘sculpting’-pudder fra Mac: jeg bruger denne pudder til at optegne mine bryn. Den jeg har sidder i en palette, og jeg kan ikke huske den præcise farve – men jeg har linket til den, jeg tror det er.
  10. Lys shimmer øjenskygge fra Mac: jeg bruger denne øjenskygge som highlighter, lidt under øjenbrynene, lidt på toppen af kindbenene og lidt på amorbuen.

Dette er mine hverdags-musthaves. Del rigtig gerne jeres musthaves i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden. Jeg elsker at prøve nye produkter, så jeg håber i vil dele jeres favoritter med mig 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALS