10 ting jeg elsker at lave

Projekt lange negle

Hvis jeg skal beskrive mine negle med et ord, så bliver det: skod. De er korte, de knækker, de spalter og hvis de endelig bliver lange så er de så bløde, at jeg kan kan bøje dem. Indtil videre har jeg kun haft held med lange negle når de har være forstærket med shellac. Det skal være slut nu! Jeg vil have mine negle til at blive stærke og sunde. Derfor har jeg i dag købt tre produkter fra Herôme, som jeg håber kan redde mine negle.

IMG_1528

? NAIL OILNAIL HARDENERNAIL POLISH REMOVER ?

  • Nail oil: olien vil jeg starte med at bruge i 14 dage, både morgen og aften for at styrke mine negle. Mine negle er nemlig super svage og spaltede, som i kan se på billedet herunder.
  • Nail hardener: når jeg har brugt olien i 14 dage, vil jeg begynde kuren med nail hardener. En vejledning til kuren kan findes her.
  • Nail polish remover: når man bruger nail hardener-kuren er det vigtigt at man bruger deres neglelakfjerner, da den er skånsom. Hvis man bruger en normal neglelakfjerne, vil man ikke gå de optilmale resultater.

IMG_0501.JPG

Sådan ser mine negle ud nu, så jeg glæder mig til (forhåbenligt) at kunne vise jer et meget bedre ‘efter’-billede 😉 Når min negle er flotte og lange, så har jeg kun lyst til at have flot nude neglelak på, så lige pt. sidder jeg og spiser chokolade og finder inspiration.

 Skærmbillede 2016-07-29 kl. 20.58.40

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg elsker at lave