Projekt lange negle

For et år siden: August 2015

For et år siden lavede jeg kun ét eneste indlæg, og det hed: I’M BACK. Bloggen var nemlig blevet angrebet af hackere og blev lukket ned. Dette resulterede i at jeg ikke kunne blogge i halvanden måned. Da det stod på var det super frustrerende, jeg havde blogget dagligt siden 2011 og det var utroligt mærkeligt ikke at kunne lave indlæg, som er noget jeg virkelig elsker. Men ventetiden var faktisk rigtig gavnlig, både for mig selv og for bloggen. Jeg fik nemlig tid til at tænke over hvad jeg gerne vil med bloggen, og én ting er sikkert: jeg vil gerne lave gode indlæg. Jeg vil gerne lave indlæg som i gider at læse, og som er i god kvalitet. Og det var bestemt ikke altid mine indlæg var i god kvalitet da jeg bloggede dagligt. Ofte lavede jeg indlæg fordi jeg følte mig forpligtet til det. Det resulterede i dårlige indlæg, se f.eks. dette indlæg om suppe – dårligt billede, uopfindsomt og skrevet uden passion.

Pausen fra bloggen fik mig til at indse at jeg hellere vil blogge mindre og lave bedre indlæg, fremfor at spytte halvhjertede indlæg ud dagligt. Kvalitet frem for kvantitet. Og dét er noget af det bedste der nogensinde er sket for bloggen. Selvfølgelig er der stadig forskel på indlægende, og nogle er bedre end andre, men nu blogger jeg når jeg føler jeg har noget spændene eller godt at vise/fortælle jer – og jeg elsker at bruge tid på at lave indlæg jeg selv kan være stolt af.

Uanset hvad livet kaster din vej vil der altid være læring at hente, uanset om det er små eller store ting.

Eddie

Imens bloggen var nede blev Dennis og jeg hundeforældre. I kender jo Eddie, og ved hvor meget glæde han giver mig. Det er helt mærkeligt at se tilbage på billeder af ham da han var helt lille, og det er så mærkeligt at tænke på at vi allerede har haft ham over et år.

Magnum

Sidste år lavede jeg min egen Magnum to gange (og en gang i 2014). Det har jeg ikke gjort i år, fordi jeg jo ikke spiser mejeriprodukter. ØV, jeg må indrømme at jeg virkelig gerne ville spise en flødeis!

Snapchat

Og så delte jeg et lille billed-spam fra sommeren. Jeg var desuden lige blevet glad for at lave My Story på snapchat, det er jeg stadig, og i kan finde mig under brugernanvnet: amaliebrohus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt lange negle