Rabarberballade:

BeautyTip: Wing that liner

Winged eyeliner er en kunst, og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har rodet med det, og endt med et ujævnt resultat. Men alt bliver bedre med øvelse, og her vil jeg dele tre små tips med jer, som gør det lettere at winge that liner.

liner

Tip1: en fejl jeg ofte har lavet er at tegne min liner i en forkert vinkel. Når du skal lave din liner, skal du fokuserr på at peje din op mod dine øjenbryn. Dette vil give dine øjne et mere åbent og frisk look. Det vil desuden blive lettere at tegne dem ens når du ‘sigter’ efter øjenbrynet, da du så har noget at gå efter. Jeg pejer dem dog ikke så direkte op mod øjenbrynet, som vist med penslen.

IMG_1541

? GEL LINER ? PENSEL ?

Tip2: det er vigtigt at have udstyret i orden, når du skal lave en winged liner. Det gør det meget lettere at bruge nogle gode produkter. Jeg bruger en sort gel-liner og en tynd pensel til at lave min liner med.

Tip3: en lille gentagelse af indledningen. Øvelse gør mester! Hvis du laver en winged-liner hver dag i 14-dage, vil du have fuldkommen styr på det, det tør jeg (næsten) love.

liner2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarberballade: