BeautyTip: Wing that liner

10 ting I ikke vidste om Sarah Haris

Jeg elsker selv at læse blogge, og en blog jeg flittigt følger med på er Sarahharis.dk. Smukke Sarah som står bag bloggen, skriver fangende og personlige indlæg – altid med en god portion humor. Personlige indlæg er faktisk nogle at de indlæg jeg bedst kan lide at læse. Hvis ikke I kender Sarahs blog, så synes jeg klart at i skal tjekke den ud. Jeg synes det er så fedt når bloggere giver et indblik i hvem de er som personer, og ikke kun skriver overfladiske indlæg. Under billedet vil jeg give ordet videre til Sarah, som her deler 10 ting I ikke vidste om hende.

13932250_10208816868246775_2117622657_o

? BLOG ? INSTAGRAM ?

  1. Jeg snorker nogle gange! Så pinligt, men ja!
  2. Jeg elsker høje mænd med skæg.
  3. Når jeg bliver nervøs, så kan jeg ikke stoppe med at grine.
  4. Jeg har et kæmpe temperament, og når jeg først er sur, så bander jeg meget.
  5. Når jeg bliver stresset, så får jeg udbrud i ansigtet – især panden.
  6. Jeg elsker at gå rundt i jogging tøj og uden bh eller makeup, når jeg er hjemme.
  7. Jeg husker alle mine drømme.
  8. Jeg bliver fuld af 2 mokai.
  9. Jeg kan huske hele min folkeskole klassekammeraters fødselsdagsdatoer – selvom jeg ikke snakker med nogle af dem længere.
  10. Stjernetegn baby!!!! Hvis stjernerne siger at vi ikke passer sammen, så er det bare surt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BeautyTip: Wing that liner