Youtube faves

Juli Favoritter

Okay, det er lige gået op for mig at jeg ikke har lavet et favorit-indlæg siden april måned! Det er bare ikke godt nok, så her kommer der en omgang favoritter, denne gang fra juli måned.

voresboble

Skærmbillede 2016-08-11 kl. 17.46.04

Min første favorit i denne måned er denne jakke/cardigan/fine kappe fra Carli Bybels samarbejde med missguided. Som jeg nævnte i forrige indlæg så er Carli Bybel min absolut yndlings youtuber, og derfor er jeg lykkelig for at have fået fingrene i denne smukke jakke (eller hvad jeg nu skal kalde den), og jeg blev endnu mere lykkelig da hun kommenterede mit instagram-billede, hvor jeg havde jakken på! Det ved jer som følger med på snapchat allerede 😉
Kollektionen er udsolgt i øjeblikket, men der kommer et restock, og jeg mener det er d. 25/8 på missguideds hjemmeside.

IMG_1568

Varmt vand m. citron er min anden favorit. Jeg starter hver morgen med oil-pulling, efterfulgt af en kop varmt vand med saften fra en halv citron. Det skulle nemlig have en detox-effekt på kroppen og virke anti-inflamatorisk, hvilket er godt for min hud.

IMG_1558 IMG_5955

? SZHIRLEY SZHADES ?

Disse briller er all-over instagram, og jeg var nødt til at hoppe med på bølgen. De er over the top og helt perfekte. Jeg er faktisk utrolig dårlig til solbriller, det er kun RayBans aviator som klæder mig, men dette par er altså en undtagelse.

Processed with VSCO with hb2 preset

? A.C. PERCHS ?

Jeg har altid elsket te fra A.C. Perchs, det er uden tvivl det bedste tehus. Og så elsker jeg deres Tea Room. Simone og jeg var engang til blogger-event derinde, vi har holdt vores egen juleaften derinde og i denne måned fejrede Anna, fra Annas Appetit, fødselsdag derinde. Det var simpelthen så hyggeligt, og et sted jeg vil anbefale alle te-elskere at besøge.

IMG_1561

? HIGHLIGHTER ?

Jeg købte denne highligter da jeg var i Berlin med min søster, og den er blevet brugt flittigt siden. Det er min første rigtige highlighter, før har jeg blot brug en lys shimmer øjenskygge. Jeg er vildt glad for den, da den giver et flot shine med tilpas glimmer, uden at blive for voldsom. Min er i farven: Soft and Gentle.

Det var alt for mine juli favoritter. Hvis i har nogle favoritter må i rigtig gerne dele dem med mig, i kommentarfeltet 🙂

Husk også at tjek min søsters juli favoritter ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Youtube faves