Juli Favoritter

I Berlin skal jeg .. (part 2)

På mandag går turen endnu en gang til Berlin, denne gang med min kæreste. I starten af sommeren var jeg i Berlin med min far og søster, og der lavede jeg en liste over ting jeg gerne ville lave i Berlin, så det vil jeg gøre igen. Vi er så heldige at min søster både passer Eddie og lejlighed. Det er simpelthen en gave at have en søster som gider det.

Processed with VSCO with hb1 preset

I Berlin skal jeg ..

  • Vise min kæreste alle min families stamsteder. Dennis har aldrig været i Berlin, og derfor glæder jeg mig virkelig til at vise ham alle de steder jeg kender så godt og elsker. Når min far, søster og jeg er i Berlin har vi bestemte steder vi altid besøger, f.eks. den café som ligger ved det store springvand på Kürfurstendamm.
  • Drikke latte med soyamælk på Starbucks. Jeg har kun smagt latte med soyamælk på Baresso, og det smager simpelthen forfærdeligt! Simone har dog fortalt mig at det er noget helt andet på Starbucks, så nu krydser jeg fingre.
  • Shoppe, shoppe, shoppe – denne gang bliver jeg nok nødt til at smutte i en herrebutik eller to.
  • Drikke en masse rødvin!
  • En tur i Berlin zoo. Det kom jeg ikke sidste gang med min søster, men Dennis skal altså opleve det.
  • Lave min egen Rittersport, igen.
  • Slappe af og nyde hotellets spa-område. Der er intet som at kunne slappe af efter en lang dag i Berlins gader, med en tur i poolen efterfulgt af et saunabesøg.
  • Sove i hotellets morgenkåber, det elsker jeg – jeg ved ikke hvorfor.
  • På seightseen. Det er mange år siden jeg har været det i Berlin.
  • Nyde Dennis selskab. I hverdagen har vi begge travlt, derfor bliver det dejligt at komme væk, og bare være os to. Vi har faktisk aldrig rejst alene før, så jeg glæder mig til vores første ferie uden andre.

berlin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juli Favoritter