Berlin i billeder part 2

Cecilie le Dous – Negle

I kender jo Simone her fra bloggen, Simone har en lillesøster; Cecilie. Cecilie er netop blevet uddannet som CND certificeret negletekniker, og hun laver simpelthen de smukkeste negle! Som jeg nævnte i dette indlæg så er jeg i gang med en negle-kur fra Herôme, som jeg vil skrive mere om i et kommende indlæg, derfor har jeg endnu ikke selv fået lavet negle hos Cecilie, men der er ingen tvivl om at jeg skal hen til hende når jeg er færdig med negle-kuren.

Da Cecilie er nyuddannet kan du få lavet negle hos hende til en rigtig god pris! Priserne er 400 kr. for gele, som hun både kan lave med og uden forlægelse. 200 kr. for fransk med gele og 200 kr. for shellak. Det kan man nærmest ikke finde billigere hos en uddannet negleteknikker.

Udover det så er Cecilie en utrolig skøn pige, og jeg tør godt love at et besøg hos hende vil give dig et smil på læben, og selvfølgelig flotte negle. Hvis du er interesseret i at få lavet negle hos hende, kan du kontakte hende via hendes facebook side. Jeg elsker selv at sidde og kigge hendes side igennem og tjekke de smukke negle hun har lavet. Herunder kan i se nogle udvalgte looks.

negle 1

negle 2

negle 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin i billeder part 2