Timiansyltede jordbær med peber og vanilje:

10 ting jeg elsker ved efteråret

Sommer og efterår er uden tvivl mine yndlings årstider, og hvis jeg skal vælge er det lige før efteråret vinder. Jeg elsker simpelthen efteråret, det er en tid jeg altid ser frem til, og jeg er faktisk slet ikke ked af at sommeren er ovre. Her er 10 ting jeg elsker ved efteråret.

efterår

  1. Lækre outfits: Jo, det er dejligt at ligge i bikini ved stranden, men efteråret er den bedste årstid outfit-mæssigt. Man kan rent faktisk sammensætte et fedt outfit uden at svede som en gris. Jeg glæder mig i hvertfald helt vildt til at tage mine nye støvler i brug.
  2. Stearinlys: Jeg elsker levende lys, men jeg får dem sjældent tændt om sommeren. I går havde min kæreste og jeg film-aften, og der tændte jeg en masse stearinlys i stuen – det skaber bare en helt fantastisk stemning.
  3. Kaffe-dates: Jeg elsker at være på café med mine veninder, og efteråret indbyder bare til en god kop kaffe, med en god veninde. At gå en tur i den friske efterårsluft og så smutte ind på en lun café er simpelthen så hyggeligt.
  4. Fester: Det kan godt være det bare er i min omgangskreds, men jeg synes altid efteråret er fyldt med fester og fødselsdage – og fødselsdagsfester 😉 Og selvom jeg elsker rolige aftener på sofaen, så elsker jeg virkelig også at komme ud og danse.
  5. Fuld makeup: Jeg elsker en fuld makeup, og jeg har svært ved at begrænse mig, når jeg først går igang. Men det kan jo nærmest ikke lade sig gøre om sommeren; glem alt om concealer og foundation, for det bliver svedt af. Om efteråret kan man lægge en smuk makeup og det føles rart på huden! Det er et utroligt plus ved efteråret, for jeg får virkelig et selvtillidsboost når jeg kan dække mine ar, fra mine urenheder.
  6. Lange gåture: En hyggelig gåtur med Eddie, i naturen, som bare er ekstremt smuk om efteråret – behøver jeg at sige mere?
  7. Min fødselsdag: Jeg har fødselsdag den 15. Oktober, og jeg er stadig som et lille barn på det punkt!
  8. Hverdagen starter: Der er ingen tvivl om at jeg nyder min lange sommerferie, men jeg glæder mig også til hverdagen kommer igang. Særligt nu hvor beaubeau er på benene – det er jo arbejde jeg brænder for.
  9. Striktrøjer: Bare fordi striktrøjer er det bedste stykke tøj der findes, og jeg kan slet ikke få nok. Jeg har allerede købt to i år! 
  10. Hygge: Efteråret er bare hyggeligt, jeg får en helt speciel følelse i kroppen når jeg tænker på efteråret og alle de gode ting det bringer – måske er det fordi jeg selv er efterårsbarn, eller måske er det bare fordi efteråret er så skønt! Jeg synes efteråret har sådan en Harry Potter-stemning, giver det mening?

efterår2

Tilføj gerne nogle punkter til listen, i kommentarfeltet 😀

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Timiansyltede jordbær med peber og vanilje: