Giveaway: Cocktail Studio x beaubeau

Hvad laver jeg // Min hverdag

Da jeg fortalte om mine november-planer, var der en sød læser som spurgte om jeg ikke ville fortælle om mit studie, arbejde og hvad jeg ellers laver i min fritid, og det vil jeg rigtig gerne. Ofte glemmer jeg at I ikke har adgang til mine tanker, og I jo ikke ved hvad der sker uden om bloggen. Så det her bliver et længere indlæg, til dem der gerne vil vide mere om min hverdag.

img_0446

Bloggen og instagram

No surprise: min blog og instagram fylder meget i min hverdag. Jeg elsker at tage billeder, redigere billeder, skrive indlæg og at være i kontakt med jer. Bloggen er mit fristed hvor jeg kan dele mine tanker med jer og min instagram er min yndlings afslapnings-beskæftigelse. Jeg vil hellere være på instagram, end jeg vil se en serie 😉

Med til bloggen hører også nogle skønne venskaber og oplevelser sammen med andre bloggere, som jeg ikke vil være foruden.

Studie

Det der fylder mest i min hverdag er mit studie. Jeg læser Dansk på Københavns Universitet og jeg er i gang med min kandidat. På min uddanelse har jeg taget fag med fokus på kommunikation og medier. Når jeg er færdig med min uddannelse i januar 2018, så drømmer jeg om at komme ud og arbejde i PR-branchen.

Jeg er virkelig glad for mit studie, det er lige i min interesse, særligt nu på kandidaten hvor jeg kan vælge fag frit. I starten af min bachelor var der godt nok nogle kedelige fag, der skulle overstås.

Jeg skal i praktik hos PR-Connect til januar og det glæder jeg mig utroligt meget til! Til næste efterår skal jeg skrive mit speciale, og så er jeg faktisk færdiguddannet. Det er ret vildt at tænke på.

Kor

Jeg er korsanger i et kirkekor. Det er mit job og den måde jeg tjener penge på, ved siden af studiet. Jeg har sunget i koret siden jeg 11 år og det er en kæmpe del af mit liv. Jeg elsker at synge, det giver ro og overskud til min hverdag. I maj-måned i år blev jeg ansat som standard sanger, hvilket vil sige at jeg synger til bisættelser. Det er vi tre fra koret der gør. At synge til bisættelser kan være rigtig hårdt følelsesmæssigt, men jeg er blevet bedre til at huske på at når jeg synger til en bisættelse, så handler det om at være med til, at skabe en god ramme for de pårørende til at sørge i. Jeg går meget op i at gøre et godt stykke arbejde når jeg synger til bisættelser. Jeg kan stadig huske min mors begravelse hvor min gamle korlærer (fra et andet kor) sang en smuk sang, og det vil jeg gerne kunne give videre.

Røde Kors

Min søster og jeg er frivillige i Røde Kors. Vi er ansvarlige for to af genbrugsbutikkernes sociale medier. Det drejer sig om Megastore på Nørrebro og Vestergade-butikken. Vi er i butikkerne ca. hver 14. dag, hvor vi tager billeder og producerer indhold til butikkernes sociale medier, primært facebook. Det er et frivilligt arbejde jeg er rigtig glad for. Jeg synes det er vigtigt at folk bliver bevidste om at hvis man handler i Røde Kors butikkerne, så er man med til at støtte det store stykke arbejde Røde Kors laver, både lokalt og globalt.

Fritid

Jeg tror I har et ret godt indblik i hvad jeg bruger min fritid på. Det er de ting I ser på snapchat og insta. Jeg går ture med min lille hund, er sammen med dem jeg elsker, går på café, shopper og tager billeder til instagram 😉

Hvis I har nogle spørgsmål eller noget i gerne vil have uddybet, så skriver I bare.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Cocktail Studio x beaubeau