Grænseoverskridende selfie

Før/efter: Fra fitness til fest

Forleden havde jeg besøg af den smukke beaubeau-blogger Louise Persson, som i måske kender fra LPFitness.dk. Dagen brugte vi på at hygge os og så lagde jeg en smuk festmakeup på Louise. Jeg har ved flere lejligheder fortalt jer at jeg er uddannet til at lægge professionel makeup, men jeg har aldrig vist jer nogle rigtige før/efter-billeder (udover dem jeg har delt af mig selv).

Så jeg tænkte dette var en god lejlighed til at vise jer resultatet på en anden, end mig selv. Louise er jo en rigtig fitness-pige, så projektet var at gå all in, og give hende et rigtigt festlook, som er den diametrale modsætning til det look man har når man træner.

img_2026-1

Looket vil jeg her beskrive trin for trin, og samtidig henvise jer til mine beauty-tips, som givet et rigtigt godt udgangspunkt når man kan lægge en fuld festmakeup.

 1. Jeg startetede med at ordne Louises hud. Hun har en utrolig smuk hud i forvejen, så derfor behøver man ikke at gøre så meget. Less is more når det kommer til makeup, så jeg har blot givet hende et tyndt lag foundation og lidt concealer under øjnene, i panden og på næsen. Hvis du døjer med uren hud eller andre farve ujævnheder i din hud, kan du med fordel læse dette indlæg om Color Correction, hvor jeg deler tips til hvordan du kan dække rød farve i huden.
 2. Jeg har lavet en let contour på Louise. Læg mærke til at midten af hendes pande, næseryggen, overlæben og hagen er fremhævet med en lysere farve. Siderne af hendes pande, siderne af hendes næse og ikke mindst undersiden af hendes kindben er indrammet med en mørk farve.
 3. Herefter har jeg bevæget mig videre til hendes øjne. Jeg er startet med at prime hendes øjenlåg, som jeg har vist i dette indlæg. Det er vigtigt at prime øjenlågene inden man lægger øjenskyggen, da det forhindrer den i at crease og gør at den holder længere. Øjenskyggen er primært jordnære farver, som komplimenterer hendes smukke blå øjne.
 4. Jeg har lavet en winged liner, som peger op mod hendes øjenbryn for at åbne øjet. Dette er beskrevet i indlægget her.
 5. Afsluttende har jeg givet hende et på smukke øjenvipper på, fra MAC. Fremgangsmåden er beskrevet i indlægget her.
 6. Det sidste touch er øjenbrynene. Da Louise har et par utroligt flotte øjenbryn fra naturens side har har jeg blot udfyldt dem med en smule pudderskygge. Hvis du, ligesom jeg, har mere sparsomme bryn, kan du med fordel tjekke denne bryn-tutorial.

img_2024

? LOUISE INSTAGRAMAMALIE INSTAGRAM ?

Skriv en kommentar

 • whoa, fantastisk! Jeg har brug for at forberede mit parti nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Persson

  Fantastisk flot makeup, som du lagde på min datter. Du er virkelig god – hvad koster sådan en omgang, hvis man skulle have lyst til at prøve at ‘udfordre’ din evner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er glad for at du kunne lide makeuppen! Jeg har sendt dig en mail – da du også er vinderen af Give Awayen! Stort tillykke :D!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grænseoverskridende selfie