BeautyTip: Baking 101

Zaraholic

I Zara fra top til tå

I går havde Simone og jeg en rigtig hygge-bedsteveninde-dag. Hun kom hjem til mig, og så gik vi op til Espresso House på Østerbrogade. På vejen skød vi lige et par outfit-billeder. Stilleterne var altså nogle jeg havde med i tasken – dem vandrede jeg ikke i hele vejen op ad Østerbrogade.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

? STRIK ? BUKSER ? STILETTER ?

Hele outfittet er fra Zara. Og som om det ikke var nok, så havde jeg også en læderjakke på .. fra Zara. Som i nok har gættet er jeg virkelig glad for tøj fra Zara 😉 Strikken er ny, men bukserne og stiletterne er gamle – så der har jeg blot linket til nogle ligende items på deres side.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Fra Baresso til Espresso House

Da jeg først hørte at Baresso blev til Espresso House var jeg meget utilfreds. Baresso har altid være Simones og mit stamsted – men nu er det faktisk ikke så slemt. Vi har fundet ud af at man stadig kan bruge sit Baresso-stempelkort og så er indretningen desuden mere insta-venlig, hvilket er vigtigt 😉
OG: Deres soya-mælk er meget bedre end den de havde på Baresso, og det er jo dejligt for mig når jeg ikke må drikke mælk.

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with hb2 preset

Husk at I også kan følge mig på instagram, hvor jeg poster dagligt.
Hvad synes I om forandringen fra Baresso til Espresso House, var I skeptiske ligesom jeg var?

Skriv en kommentar

 • Den sweater er så vildt smuk! Hvilken størrelse har du den i? <3
  Men ja, Zara er også en af mine yndlingsmærker, lækkert tøj til gode priser 🙂

  Knus Yasmin
  http://yasminlarsen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest, lækkert outfit.!
  Det er så gået min næse forbi at Baresso nu er Espresso House – Mon man så kan bruge sit kort (ved ikke om det er det samme som du omtaler som stempelkort) Men det håber jeg virkelig man kan.
  Omgivelserne til et insta billede ser sørme godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak <3
   Hvis det er sådan en sølv eller guldkort, så mener jeg faktisk at du godt kan bruge det på Espresso House 🙂 !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BeautyTip: Baking 101