I oktober skal jeg

12 år uden min mor

Sammen er vi stærke

Når jeg tænker på min mor bliver mit hjerte fyldt med glæde, sorg, savn, smerte og ekstrem kærlighed. Jeg tænker på hende hver dag og hun er med mig i alt jeg laver. Nogen tror savnet bliver mindre med tiden, men det gør det ikke. Smerten bliver mindre, savnet bliver stærkere. Og så er der de dage hvor alt ramler og jeg bare savner hende så utroligt meget, at jeg ikke kan være i min egen krop. Min mor døde af en hjernesvulst, det er over 12 år siden jeg så hende sidste gang og jeg ville ønske jeg kunne se hende igen, eller fortælle hende hvor meget jeg elsker hende – det gør jeg tit i mine tanker.

Hvert år køber jeg årest støt brysterne armbånd. Det gør jeg fordi jeg gerne vil støtte kræftens bekæmpelsens forskning. Min mors sygdom er meget sjælden og ikke arvelig, hvilket jeg er uendeligt taknemmelig for. Men kræft i alle sine former er noget der rammer så mange familier, og det efterlader så mange tomme hjerter, som er tilbage her på jorden uden deres elskede. Mit lille bidrag gør selvfølgelig ikke den store forskel – men sammen kan vi gøre en forskel, og jeg vil opfordre alle til at købe armbåndet eller støtte kræftens bekæmpelse på en anden måde.

Jeg ville virkelig ønske at den sygdom ikke fandtes. Jeg ville ønske at man fik lov til at beholde dem man elsker hele livet. Jeg ville ønske min mor var her. Jeg ville ønske jeg kunne spørge hende hvad hun synes om det menneske jeg er blevet, om hun er stolt af mig og om hun ved hvor meget jeg savner hende. Jeg drømte for et par uger siden en meget voldsom drøm om hende, og jeg vågnede op opløst i tåre. 12 år uden hende føles på en og samme tid som utrolig lang tid og som et split sekund. Jeg husker hendes smukke blå øjne, hendes lyse hud, hendes latter, hendes humor og hendes kærlighed. Og hendes kærlighed har jeg stadig med mig, jeg giver aldrig slip på den.

Processed with VSCO with hb2 preset

Lad og kæmpe sammen og aldrig opgive håbet på at vi en dag kan få den forfærdelige sygdom ud af verdenen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I oktober skal jeg