Them long boots

Fall inspo

Efterårsbarn

Jeg elsker efteråret, det har altid været en årstid jeg har set frem til – som barn mest på grund af min fødselsdag (som er på lørdag). Jeg elsker den kolde friske vind, hvor smuk naturen bliver når bladene skifter farve. Jeg elsker at gå på café og drikke kaffe eller te, at starte min morgen med at tænde stearinlys i lejligheden. Jeg elsker at pakke mig ind i striktrøjer, at putte med tæpper og at gå ture med Eddie, i det skønne vejr.

Det er lang tid siden jeg har lavet et inspirations indlæg, så jeg tænkte det var på tide at samle lidt efterårsinspiration. I dag har været en lang dag, jeg har været på studiet fra kl. 12-18. Når jeg har udgivet dette indlæg vil jeg lukke computeren, hoppe i bad, tage en hårkur i mit hår og drikke en dejlig kop grøn te, måske to. Jeg håber også at I nyder jeres mandag aften – I kan f.eks. læse dette indlæg, hvor jeg har skrevet om 10 ting jeg elsker ved efteråret, så I også kan komme i efterårstemning, hvis I ikke allerede er det.

fallinspo

Hvad synes I om efteråret? Elsker i det ligesom mig, eller længes i efter de varmere tider? Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg også min instagram er ret efterårs-agtig 😉

Skriv en kommentar

  • […] Udover de vil dette indlæg byde på det skønneste afslapnings mix, jeg har fundet på gode gamle youtube og så nogle inspirationsbilleder, fordi det er mega lang tid siden vi har haft et inspirations indlæg. Det sidste var d. 10 oktober 2016! […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Them long boots