Fall inspo

10 ting I ikke vidste om Louise Mia

Så er det tid til at præsentere endnu en skøn blogger for jer. Louise Mia er blogger, hun skriver blandt andet om mode, opskrifter, livet i Las Palmas og om hendes kommende lille dreng. Jeg nyder selv at læse med på Louises blog, og jeg synes klart i skal tage et smut forbi den. Louise er virkelig god til at tage billeder, og man kan altid forvente at møde smukke billeder når man læser hendes indlæg – derfor er hendes instagram helt klart også et besøg værdigt.

Selvom I ved at jeg elsker efteåret, så nyder jeg virkelig at følge med i Louises liv i Las Palmas, hvor vejret er lidt bedre end herhjemme. Hun bor sammen med sin forlovede, deres hund og snart deres lille baby-dreng. Louise forstår virkelig at klæde sig smukt, også under hendes graviditet. Nu vil jeg give ordet videre til Louise, så hun kan fortælle 10-fun facts om sig selv og I kan lære hende lidt bedre at kende.
louisemia

? BLOG ? INSTAGRAM ?

  1. Jeg har kun 10 uger tilbage af min graviditet!
  2. Jeg elsker dyr og har haft både mus, ørkenrotter, kat, kanin, papegøje og hund.
  3. Jeg spiser chokolade hver dag!
  4. Jeg har to tatoveringer.
  5. Jeg skitfer efternavn fra Steffensen til Fulling, når K og jeg skal giftes.
  6. Jeg er verdens dårligste taber!
  7. Min ynglings ?drink? er hvidvin.
  8. Jeg er allergisk overfor citrus.
  9. Jeg er enormt selvkristisk/perfektionistisk. Hvis jeg poster et billede eller et indlæg tjekker jeg efter ALLE fejl ved mig selv.
  10. Min kommende søn skal hedde Mateo.

louise-mia

Læs eller genlæs tidligere indlæg i denne serie “10 ting I ikke vidste om”:
Sarah Haris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall inspo